Leendő elsős tanító nénik

Elsős tanító nénik

 

Aradi Éva

Kecskésné Aradi Éva vagyok. Csömörön nőttem fel, itt jártam a helyi iskolába. Pálmat a XVI. kerületi Móra Ferenc Általános Iskola (Ida utcai) iskolában kezdtem, ott dolgoztam gyermekeim születéséig. Két felnőtt fiam van: 28 és 30 évesek.

A Mátyás Király Általános Iskolában 1998-tól tanítok, jelenleg a 2.d osztály tanítója vagyok. A napi feladatokon túl célkitűzésemnek tekintem, hogy leendő tanítványaimmal megszerettessem az iskolát, a tanulást. A tanítási órákon a kicsiket játékosan, változatosan próbálom bevezetni az iskolai életbe. Szeretet teli légkört igyekszem biztosítani számukra.

Mostani osztályomhoz hasonlóan szeretném figyelmüket ráirányítani a könyvekre, az olvasás szeretetére. Fontosnak tartom a kézügyesség fejlesztését, a kézműves tevékenységeket is, melyek által a gyerekek sikerélményekhez juthatnak, megérezhetik az alkotás örömét.

Szeretettel várom a leendő elsősöket.

 

 

 

Sipos ErikaSipos Erika vagyok, fejlesztőpedagógus és a 4. c osztály osztályfőnöke.

15 éve vagyok a tanítói pályán és négy éve tanítok a Csömöri Mátyás Király Általános Iskolában.

Alapvetően pozitív gondolkodású, nyitott pedagógusnak tartom magam. Óráimon fontos szerepet kap a kreativitás, a kritikai érzék fejlesztése, valamint az önkifejezés különböző módjai. Szeretnék támogató és szerethető iskolai környezetben, kiegyensúlyozott fejlődési lehetőséget biztosítani a hozzánk járó gyermekeknek, ahol önmotivált és magabiztos felnőttekké válhatnak.

Fontosnak tartom a környezettudatos nevelést. A Tankerttel szoros együttműködésben állunk a jelenlegi osztályommal és remélhetőleg a következővel is.

Hiszek a kommunikáció erejében, a szülők, gyerekek, iskola hármasában.

A tehetséggondozást és a fejlesztést igyekszem beépíteni a mindennapokba a tanórákon és a tanórán kívüli programok során. Hiszek a csapatmunkában, az együttműködés erejében, a játékos, kreatív, megoldásokban.

Szeretettel várom a leendő kis elsőseimet, hogy együtt fedezhessük fel a betűk és számok világát.

 

 

 

Paulovics ErzsiPaulovics Zoltánné, Erzsi néni vagyok.

Csömörön élek férjemmel és három gyermekemmel. 33 éve vagyok pedagógus, iskolánkban 19 éve tanítok.

Óvodapedagógusi és tanítói diplomával is rendelkezem. Intézményünkben a belső értékelési csoport munkaközösség vezetői feladatait is végzem. Nagyon szeretek tanítani, lételemem a jókedv és humor, a kiegyensúlyozottságra mindig törekszem. Munkámra a  következetesség jellemző.

Hiszek abban, hogy a közös programok, kirándulások közelebb hoznak egymáshoz, segítik a közösség fejlesztését, ami nagyon fontos.

Szeretettel várom gyermekeiket!

 

 

 

 

 

 

Címkék