Köszöntő

Tisztelt Látogató!

 

Köszöntöm a Csömöri Mátyás Király Általános Iskola honlapján, melynek létrejötte Csömör Nagyközség Önkormányzatának támogatásával valósulhatott meg.
A mind külsejében, mind pedig tartalmában megújult honlappal a legfontosabb célunk az volt, hogy aktuális, felhasználóbarát legyen mindenki számára, aki virtuálisan ellátogat hozzánk.
Honlapunkon a diákok tanórai és délutáni elfoglaltságai mellett nyomon követhetők a legfrissebb események, alkalmak, rendezvények.
Megismerhetik iskolánk múltját és jelenét a teljes személyi állománnyal.
Elolvashatják az iskola életét meghatározó (alap) dokumentumainkat, sőt – az egyszerűbb ügyintézés céljából – bizonyos dokumentumokat le is tudnak tölteni.
Nagyobb hangsúllyal próbáljuk külön választani a diákokra illetve a szülőkre (SZMK) vonatkozó híreket és eseményeket, sőt külön menüpontban jelennek meg – a beiskolázást segítve – a leendő elsősökre vonatkozó információk.
Weboldalunkon kiemelten szerepelnek az iskola arculatát is meghatározó nemzetiségi híreink (a német nemzetiségi osztályok és a tót hagyományőrzési csoportok hírei), valamint az alapítványunk információi.
Itt tájékozódhat tanulóink legszebb eredményeiről is, akár sport-, akár tanulmányi területen.
A főoldal alján található naptárból naprakész információkat szerezhet.

Kérem, használja örömmel megújult honlapunkat!

Jó böngészést kíván:

 

Bátovszky János
intézményvezető